Блог викладача Швидка Світлана Василівна

Страницы

  • Головна сторінка
  • Про мене
  • Нормативно-правова база
  • Комплект навчально-плануючої документації
  • Методична робота
  • Самоосвіта
  • Контроль знань
  • Позакласна робота
  • Готуємось до ПКА, ДКА
  • Фотогалерея

Комплект навчально-плануючої документації







Типова навчальна програма з предмета “Технологія приготування їжі з основами товарознавства"




Робоча навчальна програма з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»




Критерії оцінювання рівня навчальних досягнень учнів з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»
Надіслати електронною поштоюОпублікувати в блозіПоділитися в XОпублікувати у FacebookПоділитися в Pinterest

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна сторінка
Підписатися на: Дописи (Atom)

Шукати в цьому блозі

Погода

weather.in.ua -  погода в Украине  - прогноз погоды в Украине на 3 и 5 дней

Загальна кількість переглядів сторінки

часи

Вибрати мову

Цитата дня

Архів блогу

  • ▼  2020 (4)
    • ▼  березня (2)
      • Кабінет міністрів України продовжив карантин у ...
      • Відповідно до рішення Кабінету Міністрів Укра...
    • ►  лютого (1)
    • ►  січня (1)
Тема "Венеціанське вікно". На платформі Blogger.