Блог викладача Швидка Світлана Василівна
Страницы
Головна сторінка
Про мене
Нормативно-правова база
Комплект навчально-плануючої документації
Методична робота
Самоосвіта
Контроль знань
Позакласна робота
Готуємось до ПКА, ДКА
Фотогалерея
Самоосвіта
Підручники в електронному вигляді
- І.Я.Старовойт «Кулінарія»
- Г.І.Шумило "Технологія приготування їжі
- Збірник рецептур (В.С. Ростовський та інші)
- Облік, калькуляція і звітність (опорний конспект лекцій)
- О.М.Олійник «Основи фізіологій, санітарії та гігієни харчування»
- Н.М. Зубар «Основи фізіології та гігієни харчування»
- Технологія приготування страв з риби, морепродуктів у схемах, картках, таблицях (Навчальний посібник)
-
Н.П. Саєнко, Т.Д. Волошенко Устаткування підприємств громадського харчування -К.: «Лдл», 2005
Немає коментарів:
Дописати коментар
Головна сторінка
Підписатися на:
Дописи (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар