Блог викладача Швидка Світлана Василівна

Страницы

  • Головна сторінка
  • Про мене
  • Нормативно-правова база
  • Комплект навчально-плануючої документації
  • Методична робота
  • Самоосвіта
  • Контроль знань
  • Позакласна робота
  • Готуємось до ПКА, ДКА
  • Фотогалерея

Самоосвіта


Підручники в електронному вигляді



- І.Я.Старовойт «Кулінарія»

- Г.І.Шумило "Технологія приготування їжі 

- Збірник рецептур (В.С. Ростовський та інші)


- Облік, калькуляція і звітність (опорний конспект лекцій)

 - О.М.Олійник «Основи фізіологій, санітарії та гігієни харчування»


- Н.М. Зубар «Основи фізіології та гігієни харчування»


 - Технологія приготування страв з риби, морепродуктів у схемах, картках, таблицях (Навчальний посібник) 

- Н.П. Саєнко, Т.Д. Волошенко Устаткування підприємств громадського харчування -К.: «Лдл», 2005


Надіслати електронною поштоюОпублікувати в блозіПоділитися в XОпублікувати у FacebookПоділитися в Pinterest

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна сторінка
Підписатися на: Дописи (Atom)

Шукати в цьому блозі

Погода

weather.in.ua -  погода в Украине  - прогноз погоды в Украине на 3 и 5 дней

Загальна кількість переглядів сторінки

часи

Вибрати мову

Цитата дня

Архів блогу

  • ▼  2020 (4)
    • ▼  березня (2)
      • Кабінет міністрів України продовжив карантин у ...
      • Відповідно до рішення Кабінету Міністрів Укра...
    • ►  лютого (1)
    • ►  січня (1)
Тема "Венеціанське вікно". На платформі Blogger.