Робота учнів над проектом на тему «Овочі в кулінарії».
Участь у Міжнародному експофорум ресторанно- готельного бізнесу та
клінінгу.
Участь
у бінарних уроках.
Робота
над проектом «Упровадження
інтегрованого навчання при підготовці кваліфікованих робітників з професій
«Кухар», «Кондитер».
Приготування
страв української кухні.
Проведення лабораторно- практичних робіт учнями з професії
«Кухар, адміністратор (господар) залу» з предмета «Технологія
приготування їжі з основами товарознавства»
Тиждень професійної майстерності з професії
«Кухар,кондитер,адміністратор (господар) залу»
Участь у творчій майстерні в рамках проекту «Упровадження
інтегрованого навчання при підготовці кваліфікованих робітників з професій
«Кухар», «Кондитер».
Кулінарна вікторина, за професією «кухар, кондитер
,адміністратор(господар)залу »для учні
І,ІІ,ІІІ курсів.
Виставка – продаж кулінарних та кондитерських
виробів (учні груп 25К,36К,43К).
Майстер-клас
з приготування виробів із солоного тіста (учні групи 36К, 43 К) .
Майстри
ресторанного обслуговування презентували виставку композицій, створених у техніці
карвінг, представили фуршетне меню .
Участь
І регіональному етапі Всеукраїнського конкурсу фахової
майстерності «Worldskills Ukraine-2019» з компетенцій» «Кулінарне мистецтво» , який відбувся на базі
ДПТНЗ "Сумський центр професійно-технічної освіти з дизайну та сфери
послуг".
Участь у святкуванні Дня культури Китаю «Чайна церемонія»
Учні з професії «Майстер ресторанного
обслуговування.Адміністратор».
Немає коментарів:
Дописати коментар