Робота учнів над проектом на тему «Овочі в кулінарії».
Участь у Міжнародному експофорум ресторанно- готельного бізнесу та
клінінгу.
Участь
у бінарних уроках.



Робота
над проектом «Упровадження
інтегрованого навчання при підготовці кваліфікованих робітників з професій
«Кухар», «Кондитер».

Приготування
страв української кухні.



Проведення лабораторно- практичних робіт учнями з професії
«Кухар, адміністратор (господар) залу» з предмета «Технологія
приготування їжі з основами товарознавства»



Тиждень професійної майстерності з професії
«Кухар,кондитер,адміністратор (господар) залу»



Участь у творчій майстерні в рамках проекту «Упровадження
інтегрованого навчання при підготовці кваліфікованих робітників з професій
«Кухар», «Кондитер».


Кулінарна вікторина, за професією «кухар, кондитер
,адміністратор(господар)залу »для учні
І,ІІ,ІІІ курсів.






Виставка – продаж кулінарних та кондитерських
виробів (учні груп 25К,36К,43К).



Майстер-клас
з приготування виробів із солоного тіста (учні групи 36К, 43 К) .



Майстри
ресторанного обслуговування презентували виставку композицій, створених у техніці
карвінг, представили фуршетне меню .


Участь
І регіональному етапі Всеукраїнського конкурсу фахової
майстерності «Worldskills Ukraine-2019» з компетенцій» «Кулінарне мистецтво» , який відбувся на базі
ДПТНЗ "Сумський центр професійно-технічної освіти з дизайну та сфери
послуг".


Участь у святкуванні Дня культури Китаю «Чайна церемонія»
Учні з професії «Майстер ресторанного
обслуговування.Адміністратор».





Немає коментарів:
Дописати коментар